Täbys coolaste takterrass

För dig som flyttar till en lägenhet i UNUM får du inte ”bara” en lägenhet. Du får dessutom tillgång till en 400 kvm, gemensam, grönskande takterrass.

UNUM:s takterrass ligger sex våningar upp. Här kommer du ha 360 graders utsikt över den nya gröna stadsdelen och perfekt kvällssol!

Som köpare av en lägenhet i UNUM är det enkelt att leva aktivt, socialt och dessutom vansinnigt bekvämt.

Vad kommer att finnas på takterrassen hos UNUM?

– Här finns ett fullutrustat utegym, utekök samt flera sköna sittgrupper i olika storlekar, berättar Tobias Lewandowski som är projektledare hos Tobin Properties.

Alla som köper en lägenhet i UNUM kommer kunna utnyttja takterrassen för att köra kvällens gympass, eller bjuda kompisarna på en middag med utsikt deluxe. Uteköket med tillhörande platser bokar du smidigt i förväg för att vara säker på att det är tillgängligt när du behöver det.

Unum, studiolägenhet i Täby

Takterrassen kommer att fyllas med gröna växter och det kommer finnas möjlighet att bedriva din egen odling där uppe. Ett par plantor med chili är ju aldrig fel.
– Vi kommer satsa på växtlighet som är lättskött och som håller sig grönt länge under året, säger Tobias.

Fler guldkantade ytor hos UNUM

– I anslutning till terrassen kommer det dessutom att finnas ett vardagsrum med kök och matbord för ett större sällskap, även detta kommer att vara bokningsbart. Dessutom kommer vi ha en cykelpool i UNUM, berättar Tobias.

Än finns det några lägenheter kvar! Glöm inte att lämna intresseanmälan.