Försäljning pågår
Bostadstyp: Lägenheter Antal bostäder: 90 st Rum & Kök: 1-3 rum Område: Täby Park

Täby Market - Täby Park

Nu har hästarna flyttat från Täby och på det gamla galoppfältet skapas en ny stadsdel, Täby Park, som blir en plats för människor att både bo, arbeta, umgås och leva. Och bor du mindre, kan du leva större. Totalt kommer Täby Park erbjuda 6 000 hem och cirka 4 000 – 5 000 arbetsplatser.

Täby Market kommer rymma ca 90 lägenheter och en stor restauranglokal som vetter ut mot ett mysigt torg. Köp dina tomater på torghandeln och träffa grannarna över en tidig middag på uteserveringen. Lev lite lyxigare och bo lite mindre. På taket kan ni njuta av en stor takterrass med en härlig pergola. Bilpool, cykelpool och cykelverkstad är också något som de boende i Täby Market får tillgång till. Extra utrymme som är gratis. Du har helt enkelt råd att leva mer om du bor här.

Kort sagt öppnar verkligen läget för ett aktivt liv. I Täby Market bor du inte, du lever. Med det centrala läget i Täby Park har du stad redan utanför dörren och Täby Centrum alldeles intill är dessutom redan idag en av Sveriges största gallerior med 260 butiker, restauranger och service. Behöver du ändå komma till city har Roslagsbanan avgångar cirka 12 gånger per timme och den tar dig till Östra Station på knappa 20 minuter. Välkommen till en ny adress!

Show all
ANMÄL INTRESSE
Täby Park, Galoppvagen 1, 183 64 Täby, Ruotsi

Gör din intresseanmälan här

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Postnummer*

Mobiltelefon*

Intresserad av*

Vi behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen – PuL
Vi på Property People AB värnar om din integritet och vi behandlar givetvis alla uppgifter som du lämnar till oss i enlighet med personuppgiftslagen (PuL).
Dina uppgifter behandlas i syfte att kunna förse dig med den information du efterfrågat.
Vi kommer även att behandla uppgifterna i marknadsföringssyfte samt uppföljning av försäljning och produktutveckling. Dina kontaktuppgifter kan tänkas lämnas ut till samarbetspartners för att kunna uppfylla dina önskemål.
Enligt PuL har du rätt att få upplysning kring vilka uppgifter vi har om dig, samt att en gång om året, kostnadsfritt, begära rättelse av felaktiga uppgifter.
Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparade om dig, eller om du vill rätta felaktiga uppgifter, vänligen maila eller posta en skriftlig begäran till kontakt@propertypeople.se eller Property People AB, Box 11120,100 61 Stockholm

Läs mer

Kontakta våra säljare


Gustav Ericsson
SthlmFast Nyproduktion
072-3155555
Skicka e-post
 • Täby Market - Täby Park

  Rum & Kök: 1-3 rum

  SE MER
 • Nor – Lägenheter i Täby park

  Rum & Kök: 1-5
  Pris: 1 800 000 - 9 000 000 kr

  SE MER
 • Natur i stan

  Kvarteret Hej i Täby Park

  SE MER
 • Stad

  Lägenheter i Täby Park

  SE MER
 • Familj i Hägerneholm

  Kedjehus i Hägerneholm - Täby

  Rum & Kök: 4-5
  Pris: 6 595 000-6 995 000 kr

  SE MER
 • Unum, studiolägenhet i Täby

  Unum – Studiolägenheterna i Täby

  Rum & Kök: 1,5 rok

  SE MER
 • JM:s nya lägenhet Pegasus

  Pegasus – Lägenheter vid Täby Centrum

  Rum & Kök: 1-5 rok
  Pris: 2 050 000-8 050 000 kr
  Avgift: 2 530-5 900 kr

  SE MER