Lunch i Täby

Lunch i Täby? Här är några favoriter

Ska du äta lunch i Täby? En smarrig lunch kan rädda en grå måndag, eller hur? Att få sitta ned i trevlig miljö med sina kollegor, kompisar eller varför inte sin partner kan få vilken dag som helst att kännas lite mer fantastisk. Vi har kollat in några rekommendationer i Täbytrakten för att ge er en lista på de bästa ställena att käka en kul lunch på!

Det är ingen rangordning på förslagen, eftersom vi tänker att läge, typ av mat och tid ofta avgör vilket ställe som passar bäst just idag. Här kommer i alla fall några tips du behöver ge dig ut på en affärslunch eller helt enkelt bara vill äta en smarrig lunch i Täby.

Lunch på Melanders Brasserie

Här kan du äta härlig lunch eller middag under veckans alla dagar. På menyn finns klassiska svenska och franska rätter. Utöver varma rätter finns givetvis en massa härliga skaldjur. Garanterat god mat och lättillgängligt i Täby Centrum. Läs mer på Melanders webbsida.

Såstaholm Hotell & Konferens

För dig som vill köra långlunch är detta den perfekta platsen. Här kan du äta en härlig lunchbuffé med ett stort salladsbord och tre olika varma rätter att välja mellan. Efter det saltiga kan du ta en frukt och en chokladbit till kaffet. Lunchbuffén är öppen mellan kl. 11:30-13:00. Det lönar sig att boka bord på förhand. Läs mer här.

Triften

Här serveras varje vecka 5 olika smarriga lunchrätter som du kan välja mellan när du ska äta lunch i Täby. Bland de fem rätterna finns något i allas smak och tycke – allt från kött och fisk, vegetariska rätter till mackor och sallad. Till alla rätter serveras en liten vegetarisk soppa och hembakat bröd. Läs mer här.

Viggbyholms stationscafé

Här får du förutom härliga bakverk en sopplunch varje dag. Till soppan kommer en grillad macka och en liten sallad, så du behöver inte vara orolig att inte hållas mätt. Och vill du lyxa till lunchen är detta den perfekta platsen att slå till och köpa en härlig bakelse till efterrätt. Läs mer här.

The Public Täby

På The Public i Täby får du välja mellan tre lunchrätter varje dag. Här finns både fisk och kött på menyn, och en riklig måltid utlovas. Förutom dagens lunch finns dagens pasta och dagens pizza. I lunchen ingår salladsbuffé och kaffe. Läs mer om lunchen på The Public här.

Lunch på Restaurang Pont

På Restaurang Pont lunchlista finns ett fisk och en kötträtt, samt veckans vegetariska och veckans hälsosallad. I lunchen ingår salladsbuffé, hembakat bröd och kaffe och en liten sötsak. Här kan du även beställa en lite finare affärslunch, samt mat från ala-carte-listan. Läs mer här.

Bageri & Konditori Kardemumma

Här får du, förutom härliga bakverk, riktigt goda lunchmackor i form av frallor, varma mackor och fyllda stenugnsbaguetter. Dessutom erbjuder cafét härliga räkmackor och varma smörgåsar som serveras med en liten sallad. Läs mer om bageriet här.

Asian BBQ Bistro

I Täby centrum hittar du ett mecka för dig som gillar asiatiskt. Här består lunchen av en wokbuffé med wok från både Kina och Thailand. Förutom wok finns även sushi och salladsbuffé. Detta kan du avnjuta på vardagar mellan 10-15.  Läs mer här.

Sugen på mer läsning om Täby? Läs vår artikel om 10 goda skäl att flytta till Täby.