Fira jul i Täby

Fira en stämningsfull jul i Täby. Täby är givetvis en perfekt plats att fira en riktigt härlig jul på. För att du ska ha koll på vad som händer i och runtom Täby har vi listat några favoriter att hålla koll på i juletider.

Julkonserter i Täby

Julkonserter är ofta väldigt behagliga tillställningar. De ger möjlighet till en paus från julstressen och låter dig luta dig tillbaka och njuta av vackra toner och koppla bort från verkligheten en liten stund. Därför rekommenderar vi verkligen att boka in en konsert i kalendern och ägna några timmar åt att bara njuta och koppla av.

Här kommer några konsertförslag

Adventskonsert med Täby Kulturskola 26 november
Fyrklangs adventskonsert 1 december
Julkonsert i Grindtorpskyrkan med Täby Toner 8 december

jul i täby _ julmarknad

Ingen jul i Täby utan Julmarknad

Julmarknader är ett måste varje julsäsong. I julfirandet ingår att gå på en stämningsfull julmarknad. Handla julkappar, kom in i julstämning eller köp mathantverk till julbordet. Att gå på julmarknad är ett perfekt sätt att möta och ta in den annalkande högtiden. Täby bjuder på två riktigt bra marknader där du kan hitta det du vill ha inför julen.

Julmarknad på Täby Torg 25 november
Eko-Reko-Retro Jul – Täby Park 
Julmarknad på Karby Gård lö-sö 1-16 december kl. 11-16

Julbord – För en riktig Jul i Täby

Älskar du, som vi, att käka julbord. Julbord kan du äta både med jobbet, med familj och vänner – hur många gånger som helst! Det finns några riktigt fina alternativ då det kommer till julbord i Täby. Här kan du njuta av härlig mat och gott sällskap i fantastisk miljö. Kolla in våra förslag här:

Julbord på Jaktvillan
Julbord på Näsby Slott
Julbord på Såstaholm
Julbord på Restaurang Pont
Julbord på Triften
Julbord på Restaurang Skänkstugan & Nygårds Värdshus

Saknas något från listan?

Maila oss på anna.nojd@propertypeople.se så lägger vi med det i listan!