Naturskönt radhusområde i Täby
Hägerneholmsvägen, Täby, Sverige
Täby Market - Täby Park
Täby Park, Galoppvagen 1, 183 64 Täby, Ruotsi
Nor – Lägenheter i Täby park
Täby Park, Galoppvagen, Täby, Sverige
Kvarteret Hej i Täby Park
Galoppvagen 45A, 183 64 Täby, Sverige
Lägenheter i Täby Park
Galoppvagen 3, 183 64 Täby, Sverige
Unum – Studiolägenheterna i Täby
Näsbyvägen 2, 183 30 Täby, Sverige
Pegasus – Lägenheter vid Täby Centrum
Grindtorps skolgränd 6, 183 49 Täby, Sverige

Sköna, gröna radhus i Hägerneholm

Välplanerade, ljusa radhus i ett fint, barnvänligt område med gångavstånd till skolor, affärer och restauranger. Bara åtta minuter från Täby Centrum!...LÄS MER.

Täby Market – Täby Park

Nu har hästarna flyttat från Täby och på det gamla galoppfältet skapas en ny stadsdel, Täby Park. En plats för människor att både bo, arbeta, umgås och leva....LÄS MER.

Nor – Lägenheter i Täby park

Galoppfältet i Täby flyttar ut och en ny stadsdel flyttar in. På en yta stor som två Gamla stan skapas en plats byggd på människors växande längtan efter att...LÄS MER.

Kvarteret Hej i Täby Park

Riksbyggen är med och bygger fyra kvarter med nya bostäder i området. Hela fyra kvarter men med den familjära känslan som ett litet kvarter har....LÄS MER.

Lägenheter i Täby Park

Galoppfältet flyttar ut och den nya stadsdelen Täby Park flyttar in. Jm är med och utvecklar området och bidrar med över 2000 lägenheter i området....LÄS MER.

Kedjehus i Hägerneholm – Täby

Hägerneholm är ett starkt växande område i Täby och beräknas ha ca 1100 nya bostäder med olika aktörer då det står klart. Här bygger Peab kedjehus med tillträde...LÄS MER.

Unum – Studiolägenheter i Täby

Unum består av studiolägenheter på 1,5 rok varav några med sovloft en trappa upp. Här bor du yteffektivt och smart, och med all plats du behöver i form av gemen...LÄS MER.

Pegasus – lägenheter vid Täby Centrum

JM planerar nu för Pegasus bestående av 99 moderna bostäder om ett till fem rum och kök. Pegasus blir den avslutande etappen i JMs nya bostadsområde strax öster...LÄS MER.